• Profi célszerszám

  Profi célszerszám

  Rendkívül sokoldalú típus az új MAN TGE, így a zárt furgon után darus platós kivitelben is tesztelhettük az oroszlános márka kishaszonjárművét. Gyengébb felszereltséggel, de erősebb motorral, mint legutóbb a furgont.

 • Te is fiam, Brutus?

  Te is fiam, Brutus?

  Elsőként fordult a földgáz, mint alternatív tüzelőanyag felé az IVECO a nehézteherautó-gyártók közül. Mostanra jóval a konkurencia előtt járnak, ennek bizonyítéka az a több mint 23 ezer földgázüzemű járművük is, ami az utakat rója.

 • Kényelmes munkaruha

  Kényelmes munkaruha

  Nem mai gyerek a Volkswagen Amarok a pickupok piacán, már nyolc éve van köztünk. Ezért 2016 közepén átfogóan felfrissítették, amelynek eredményét most nyílt alkalmunk hazai körülmények között tesztelni. Szerencsére egy kis havat is kaptunk mellé.

 • Új MAN értékesítési vezető

  Új MAN értékesítési vezető

  Idén február elejétől Dér Péter az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. értékesítési vezetője.

 • Közelebb az autópályákhoz

  Közelebb az autópályákhoz

  Nincs megállás a konvojozás terén. Ezúttal a Scania tesztelt zárt pályán a mindennapi forgalomban nagy valószínűséggel bekövetkező eseteket, mint például egy személyautó besorolása a tehergépkocsikból álló konvoj tagjai közé.

 • Nemzetközi arculattal

  Nemzetközi arculattal

  Tevékenységének nemzetközi kiterjesztésével párhuzamosan nevet, arculatot és logót váltott a VIA Bérautó Kft. Immár VIARENT néven nyújtja a cég az ügyfeleknek az eddig megszokott magas szintű szolgáltatásokat.

 • Szolgálati jármű

  Szolgálati jármű

  Ágaskodó lovakkal dekorált vörös jármű, amelyet Michael Schumacher és Rubens Barrichello használt – mi az? Nyilván mindenki azonnal egy Formula 1 versenyautóra gondol, pedig nagyon másról van itt szó. A helyes válasz ugyanis egy IVECO autóbusz.

 • Várakozáson felüli sikerek

  Várakozáson felüli sikerek

  Január 31-én zárult a Krone Trailer SE Kft. idei pénzügyi évének első fele, amelynek összegzéseként Somogyi Gábor, a cég ügyvezető igazgatója szinte minden üzleti területen kimagasló, a várakozásokat és terveket is túlszárnyaló sikerekről számolt be.

 • Újra öklel a Kos

  Újra öklel a Kos

  Amerika egyik szülöttének és jelképének, a pickup műfajnak emblematikus típusa újult meg teljesen: innovatív műszaki megoldásokkal támadja vetélytársait a kiváló minőségű szerkezeti anyagokból felépülő Ram.

 • Teljes körű csomagban

  Teljes körű csomagban

  Jelentős beruházást hajtott végre a Szemerey + Plus Transport&Logistics Kft., ugyanis 25 IVECO Stralis nyerges vontatóval bővítette flottáját. A járművekre javítási és karbantartási szerződést is kötött a miskolci cég.

Következő

Szavazás