• Szaporázott lépések

  Szaporázott lépések

  Ránézésre semmit sem változtak az MAN TG tehergépkocsik, és első pillantásra a fülkében is minden a régi. Holott igenis számos ponton javult az ergonómiájuk, és sok új, korszerű megoldást kínálnak úgy a belsőtérben, mint a műszaki tartalom terén.

 • Jövőformáló

  Jövőformáló

  Tavaly a 125. évfordulóról szólt minden a Schmitz Cargobullnál, most pedig a jelen jubileumi ajánlatait, illetve a pótkocsik jövőjének egyik lehetséges irányát mutatjuk be.

 • Megerősödött úttörő

  Megerősödött úttörő

  Még erősebb motort kap a piac első távolsági fuvarozásra is alkalmas gázüzemű nehéz-teherautója. Típusjeléből következően az IVECO Stralis NP 460 modell 460 lóerős, ám sok más tekintetben is fejlődött az NP 400-hoz képest is.

 • Frissülő picurok

  Frissülő picurok

  Megújul a Ford Transit család két legkisebb tagja, a Transit Connect és a Transit Courier. Év elejétől már rendelhetők az apróságok.

 • Gázzal hosszú távon

  Gázzal hosszú távon

  Új, sűrített vagy cseppfolyósított földgázzal és biogázzal is üzemeltethető gázmotort mutatott be a Scania. Az új erőforrás kitűnő választás akár a hosszú távú vagy az építőipari fuvarozásban dolgozó üzemeltetőknek is.

 • Megérkezett az X

  Megérkezett az X

  Már hazánkban is elérhető a Mercedes-Benz X-osztály prémiumpickup. A tavaly év végi villányi bemutatkozás óta az árlista is rendelkezésre áll.

 • Feljöttek a törökök!

  Feljöttek a törökök!

  Már régóta Törökországban készülnek a patinás nevű Kässbohrer pótkocsik, de korántsem egyszerű licencgyártásban: kutató-fejlesztő központjukat, kiváló minőséget biztosító technológiájukat bárki veheti mintának. Piaci pozíciójukról nem is beszélve…

 • Focibusz

  Focibusz

  Szlogeníró versenyt indít a Hyundai Motor Company! Dél-Korea legnagyobb autógyártója a FIFA partnereként támogatja a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Ennek apropóján várják az ötletes szlogeneket, amelyek a Hyundai buszok oldalán díszelegnek majd.

 • Duplán jobb

  Duplán jobb

  Új akkumulátorrendszerrel bővítette az FH és FM típusok extralistáját a Volvo Trucks. A megoldás nagyban megkönnyíti a sofőrök életét, illetve javítja az üzembiztosságot, csökkentve az állásidőt.

 • Kis test, kis étvágy

  Kis test, kis étvágy

  Magazinunk fogyasztási rekordját ebben a kategóriában az Euro VI-os Scania G 410 Highline állította fel. Az új generációs Scaniák már többször igazolták, hogy lényegesen takarékosabbak elődeiknél, így izgatottan vártuk, rekordot dönt-e az új G 410.

Következő

Szavazás